Glas in lood reparatie of restauratie

Reparatie:

Reparatie: Zijn er een of meerdere ruitjes gebarsten, of is een loodje kapot, dan kan het vaak worden gerepareerd. Meestal gebeurd dit bij u thuis.

Restauratie:

Restauratie: Is het lood voor een groot deel in slechte staat, uitgezakt, gebarsten of zelfs helemaal niet meer aanwezig dan spreken we van een restauratie. Ook als er meerdere ruitjes gebarsten/gebroken zijn dan wordt het paneel vaak helemaal opnieuw gerestaureerd. Ik kan u daarin adviseren.

Bij restauratie wordt het paneel in z’n geheel uit elkaar gehaald, de ruitjes schoongemaakt, nieuwe ruitjes erin gezet en van nieuw lood voorzien. Het geheel wordt gekit en indien gewenst gepatineerd. Restauratie van ramen en deuren gebeurd in de werkplaats omdat dit meer tijd in beslag neemt.

Werkwijze:

* De ramen worden bij een restauratie door een uzelf gecontracteerde glaszetter gedemonteerd. Deze plaatst ook tijdelijk noodramen. * De glas-in-lood panelen haal ik bij u thuis op en worden gerestaureerd weer bij u afgeleverd. * De glaszetter plaatst de gerestaureerde glas-in-lood ramen weer terug.

Wilt u een afspraak voor een offerte?

Stuurt u mij 1 of meerdere foto’s van het te herstellen ruitje/paneel. Ik neem spoedig contact met u op voor een offerte of een afspraak bij u thuis. Indien u akkoord gaat met de offerte zal in overleg het glas-in-lood paneel of de deur(en) naar het atelier worden gebracht. Bij een reparatie op locatie wordt er een afspraak geplant. Mail via de contactpagina of rechtstreeks contact@123glasinlood.nl